Konfigurer dine enheder

Ved at konfigurere dine enheder, danner du et solidt fundament for at styre din flåde

Sådan konfigurerer du en enhed

1. Tryk på Opsætning.

2. Du lander nu på GPS enheder/Live tags, hvor du finder en liste over samtlige enheder på jeres konto.

TIP: Er listen tom? Det skyldes givetvis et filter. Over listen er der et søgefelt med et tragtikon. Er der et tal på tragten? I så fald skal du klikke på tragten og trykke på Nulstil filtre. Så burde du kunne se samtlige enheder.

Hvis ovenstående ikke virker, kan du henvende dig til vores Support på telefonnummer 71 96 96 62 eller på support@keatech.com

3. Klik på den enhed, du ønsker at konfigurere. Den vil fremgå som "Ikke navngivet (IMEI nummer)".

1
4. Du lander på fanen Basis. Her har du mulighed for at indtaste flere informationer om det køretøj/den maskine, som GPS'en er monteret i:

Navn på køretøj: Teksten der vises på kortet. Sørg for at navngive ud fra noget sigende og let genkendeligt. Fx medarbejderens navn og evt. medarbejdernummer, eller navnet på køretøj/maskinen og evt. nummer.

Vedhæft foto: Der er også mulighed for at uploade et billede af køretøj eller maskinen.

Chauffør: Navn på medarbejder, der primært er tilknyttet køretøjet/maskinen. Har I ikke faste chauffører, kan dette ændres, så der kan trækkes en turrapport på chaufføren på tværs af flere køretøjer.

Drifttimer: Indtastes, hvis der er tale om en maskine. Aflæs timetælleren ved montering og indtast tallet. Herefter tæller enheden selv timerne fremadrettet.

Registreringsnummer: Ved udfyldning af dette felt indhenter vi oplysninger fra Motorstyrelsen og køretøjets stamdata udfyldes automatisk. Hvis køretøjet er leaset vil det i stamdata også fremgå, hvornår leasing perioden er begyndt og slutter.

Kilometerstand: Ved at indtaste kilometerstanden ved montering af GPS'en, kan man løbende følge med i køretøjet aktuelle kilometerstand.

5. Herefter er det en god idé tilføje enheden til én eller flere kategorier. Hvordan du gør det, kan du læse mere om her: Sådan laver du en kategori

6. Når du er tilfreds, skal du blot trykke på Gem.