Montering av GL520MG

Här är hur du monterar batterilådan, GL520MG, korrekt.

1. Kontrollera förpackningen

Börja med att kontrollera att följande ingår:

• GL520MG
  • Monteringshylster
  • Dubbelhäftande tejp
  • Skruvar

2. Hitta ditt IMEI-nummer

Hitta International Mobile Equipment Identity (IMEI) -numret på sidan av din GPS-spårare. Numret är 15 tecken långt.

Du behöver IMEI-numret för att konfigurera GPS-enheten på ditt konto på Keatech Live.

3. Aktivera GL520MG

För att aktivera GL520MG, gör följande:

1. Håll knappen på enheten nedtryckt i 5 sekunder.
  2. Ett grönt ljus kommer från STATUS och ett blått ljus kommer från GPS.
  3. När det blåa ljuset från GPS börjar blinka är enheten aktiv.

Tips: Om du är osäker på om din GL520MG fortfarande är aktiv, tryck bara på den stora runda knappen. Om den lyser från både STATUS och GPS är enheten fortfarande aktiv.

Viktigt: Om GL520MG inte lyser vare sig från STATUS eller GPS betyder det att enheten inte har ström. Prova följande:

• Vänta några minuter och försök sedan hålla ned den runda knappen igen.

3. Fäst GL520MG

Efter att du har aktiverat GL520MG måste GPS-enheten fästas på det område där du vill att batterilådan ska spåra fordonet. Det kan vara i ett lager, på en byggarbetsplats, i en container, trailer eller arbetsbuss.

Viktigt: Följande platser är INTE lämpliga för montering av GL520MG eftersom de blockerar GPS-signalen:

• I metallboxar
  • Under metall
  • Andra metallinkapslingar
  • Betonbyggnader
  • Stålbyggnader

6. Montering är klar

Du har nu monterat GL520MG och kan kontrollera om GPS-enheten är aktiv i ditt konto på Keatech Live.

Läs mer: Är GPS-enheten aktiv på mitt konto?

Tips: Om du har frågor om eller problem med monteringen är du alltid välkommen att kontakta oss på:

support@keatech.com