Montering av Livetag

Här är hur du monterar Livetag på verktyg och utrustning.

1. Kontrollera förpackningen

Börja med att kontrollera att följande ingår:

1. Livetag
  2. Dubbelhäftande tejp

2. Hitta IMEI-numret

Hitta International Mobile Equipment Identity (IMEI) -numret på sidan av din GPS-spårare. Numret är 12 tecken långt.

Du behöver IMEI-numret för att konfigurera GPS-enheten på ditt konto på Keatech Live.

3. Aktivera ditt Livetag

För att aktivera ditt Livetag, gör följande:

1. Skruva av locket på ditt Livetag.
  2. Håll ned den vita knappen bredvid batteriet.
  3. När lampan bredvid knappen lyser är ditt Livetag aktiverat.

4. Fäst ditt Livetag

När ditt Livetag är aktiverat kan du fästa spårningsenheten på följande sätt:

• Skruvar
  • Dubbelhäftande tejp
  • Lim

6. Montering är klar

Du har nu monterat ditt Livetag och kan sedan kontrollera om spårningsenheten är aktiv på ditt konto på Keatech Live.

Läs mer: Är GPS-enheten aktiv på mitt konto?

Tips: Om du har frågor om eller problem med monteringen är du alltid välkommen att kontakta oss på:

support@keatech.com