Glömt lösenord

Har du glömt ditt lösenord?

Observera: Vi håller på att färdigställa en översättning av Keatech Live till svenska. Tills dess är bilderna i våra handledningar på danska. Vi ber om ursäkt för besväret.

Då kan du lyckligtvis enkelt skapa ett nytt.

1. Gå in på https://live.keatech.com/login

2. Tryck på "Glömt lösenord - klicka här"

3. Ange din e-postadress. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk där du kan skapa ett nytt lösenord.

TIPS: Har du angett din e-postadress men får meddelandet: "Vi kan inte hitta din e-post i vårt system"? Då är du inte registrerad. Om du vet vem som annars är administratör för ert konto, kontakta den personen och be dem registrera dig enligt denna guide: Så här skapar du en användare

Alternativt kan du kontakta vår support på telefonnummer 71 96 96 62 eller skriva till support@keatech.com

4. Du kan nu logga in.