Så här skapar du en användare

På Keatech Live kan du skapa så många användare som du behöver. Varje användare kan anpassas så att de får exakt den åtkomst som medarbetaren behöver.

Observera: Vi håller på att färdigställa en översättning av Keatech Live till svenska. Tills dess är bilderna i våra handledningar på danska. Vi ber om ursäkt för besväret.

För att skapa en användare ska du:

1. Välj "inställningar".
  2. Tryck på "användare" på vänster sida.
  3. Välj "Ny användare" i det övre högra hörnet.

Screenshot 2023-01-26 at 09-51-32-png-1
  4. Ange namn och e-post för den medarbetare som ska ha åtkomst till Keatech Live.
  5. Därefter ska du välja om medarbetaren ska ha åtkomst till en kategori - eller specifika fordon, maskiner eller släpvagnar. Medarbetaren kan ha åtkomst till flera kategorier eller till ett eller flera fordon samtidigt.

Läs också: Så här skapar du en kategori
    Läs också: Så här skapar du ett fordon

6. Under behörigheter markeras det vilka åtkomster medarbetaren ska ha. För att låsa upp en behörighet måste behörigheten ovanför vara markerad.

Screenshot 2023-01-26 at 09-53-12-png-1
  7. Medarbetaren är nu skapad som användare och kommer inom några minuter att få ett e-postmeddelande där användaren kan aktiveras.

Screenshot 2023-01-26 at 10-11-44-png
  8. För att aktivera användaren måste ett eget lösenord genereras. Lösenordet måste innehålla bokstäverna a-å, minst ett tal, minst ett specialtecken som t.ex. !, # eller % och vara minst sex tecken långt.

Screenshot 2023-01-26 at 10-18-53-png
  9. Om en medarbetare längs vägen behöver nya behörigheter kan administratören under "användare" hitta den berörda medarbetarens namn, klicka på det och ändra behörigheterna eller fordonen.