Montering af GV57MG

Se her, hvordan du monterer GV57MG på biler ved registerering af tændingssignal eller på maskiner til at måle drifttimer og kraftudtag.

1. Tjek indpakning

Start med at tjekke at følgende elementer er inkluderet:

1. GV57MG
  2. Sort ledning til stel
  3. Rød ledning til plus 8-32V
  4. Hvid ledning til tændingssignal på biler eller til at måle drifttimer og kraftudtag

2. Find dit IMEI nummer

Find International Mobile Equipment Identity (IMEI) nummeret på bunden af din tracker. Nummeret er 15 tegn langt.

Du skal bruge IMEI nummeret for at opsætte GPS enheden i din konto på Keatech Live.

3. Tilslut GV57MG

Der er flere måder, hvorpå man kan montere en GV57'er. Følg den vejledning der passer til jeres behov og brugsformål.

3a. Tilslut GV57MG (registrering af tændingssignal)

Start med at slukke motoren på bilen og sæt den i parkering. Tilslut herefter GV57MG:

• Sort ledning til stelpunktet
  • Rød ledning til den positive strømforsyningsspændingsindgang, 8-32V
  • Hvid ledning til tændingssignal

Note: Placeringen af stel, plus og tændingssignal afhænger af modellen på bilen. Tjek informationer i bilens manual.

3b. Tilslut GV57MG (trailer)

Tilslut GV57MG til trailerens lys:

• Sort ledning til stelpunktet.
  • Rød og hvid ledning til den positive strømforsyningsspændingsindgang, 8-32V.
  • Hvid ledning til tændingssignal.

Note: Placeringen af stel, plus og tændingssignal afhænger af modellen på bilen. Tjek informationer i bilens manual.

3c. Tilslut GV57MG (drifttimer og kraftudtag)

Start med at slukke motoren på maskinen og sæt den i parkering. Tilslut herefter GV57MG:

• Sort ledning til stelpunktet.
  • Rød ledning til den positive strømforsyningsspændingsindgang, 8-32V.
  • Hvid ledning monteres til plus signalet fra generatoren på maskinen eller PTO-signalet for måling af kraftudtag.

Note: Placeringen af stel, plus og timesignal afhænger af modellen på maskinen. Tjek informationer i maskinens manual.

4. Aktiver GV57MG

Når ledningerne i GV57MG er monteret, skal du tilslutte og aktivere resten af GPS enheden:

1. Koble GV57MG sammen med enhedens kabler, som du har tilsluttet bilen eller maskinen.
  2. Tænd herefter maskinen, så der er strøm til GPS enheden.
  3. Når det grønne LED lys blinker langsomt, og det røde LED lys lyser konstant, er enheden aktiveret.

Vigtig: Hvis GV57MG IKKE blinker betyder det, at enheden ikke har strøm. Prøv følgende:

• Hvis din maskine har en hovedafbryder, skal du tænde den.
  • Tænd bilen eller maskinen.
  • Kontroller, at GV57MG er monteret korrekt.

5. Fastgør GV57MG

Efter du har tilsluttet GV57MG til maskinen og sikret, at GPS enheden er aktiveret, skal den fastgøres til maskinen. Brug følgende:

• Strips
  • Dobbeltklæbende tap

Vi anbefaler, at du monter GV57MG skjult.

VIGTIG: Følgende steder må du IKKE montere GV57MG, da det blokerer GPS signalet:

• I metalbokse
  • Under metal
  • Andre metalindkapslinger

6. Monteringen er færdig

Du har nu monteret GV57MG og kan tjekke om GPS enheden er aktiv på din konto i Keatech Live.

Læs mere: Er GPS enheden aktiv på min konto?

TIP: Har du spørgsmål til eller problemer med monteringen, er du altid velkommen til at kontakte os på:

support@keatech.com