Aktivera din användare

Innan du kan logga in måste du aktivera din användare.

Oavsett om du är den första användaren på kontot som skapats av oss eller om du har blivit skapad av en av dina kollegor, måste du aktivera din användare. I Keatech LIVE är du skapad med namn och e-postadress, och ett par minuter efter att du blivit skapad får du ett e-postmeddelande från oss. Det ska du använda för att aktivera din användare.

1. Öppna e-postmeddelandet från Keatech som heter "Välkommen till Keatech - Aktivera användare".

2. Klicka på "Aktivera användare".

3. Nu ska du skapa ditt eget, personliga lösenord och klicka på "Aktivera användare".

OBS: Var uppmärksam på att lösenordet måste innehålla bokstäverna a-ö, minst en siffra, minst ett specialtecken, till exempel !, # eller %, och vara minst 6 tecken långt.

4. Din användare är nu aktiverad. Du kan logga in genom att klicka på "Tillbaka till inloggning". Välkommen till Keatech LIVE!