Sådan opretter du en bruger

På Keatech Live kan du oprette alle de brugere, som du har behov for. Hver bruger kan skræddersyes, så de får netop den adgang, som medarbejderen har brug for.

For at oprette en bruger skal du:

1. Vælg "opsætning".
  2. Trykke på "brugere" i venstre side.
  3. Vælg "Ny bruger" i øverste højre hjørne

4. Indtast navn og e-mail på den medarbejder, der skal have adgang til Keatech Live.
  5. Herefter skal du vælge, om medarbejderen skal have adgang til en kategori - eller bestemte køretøjer, maskiner eller trailere. Medarbejderen kan have adgang til flere kategorier eller til én eller flere køretøjer samtidig.

Læs også: Sådan opretter du en kategori
    Læs også: Sådan opretter du et køretøj

6. Under rettigheder markeres det, hvilke adgange medarbejderen skal have. For at låse en rettighed op, så skal rettigheden ovenover være markeret.

7. Medarbejderen er nu oprettet som bruger og modtager indenfor et par minutter en mail, hvor brugeren kan aktiveres.
  8. For at aktivere brugeren skal eget kodeord genereres. Adgangskoden skal indeholde bogstaverne a-å, minimum ét tal, minimum ét specialtegn som fx !, #, eller % og være minimum seks karakter langt.

9. Hvis en medarbejder undervejs skal have nye rettigheder. Så kan administratoren under "brugere" finde den pågældende medarbejders navn, trykke herpå og ændre rettighederne eller køretøjerne.

Læs også: Sådan opretter du et køretøj