Aktivér din bruger

Før du kan logge ind, skal du aktivere din bruger

Inden du kan logge ind, skal du aktivere din bruger. I Keatech Live bliver du oprettet med navn og e-mailadresse, og et par minutter efter du oprettelsen, modtager du en e-mail fra os. Den skal du bruge til for at aktivere din bruger.

Sådan aktiverer du din bruger

1. Åben e-mailen fra Keatech, der hedder "Velkommen til Keatech - Aktivér bruger".

2. Tryk på Aktivér bruger.

chrome_xE5mUoAxYi
3. Nu skal du lave din egen, personlige adgangskode og tryk på Aktivér bruger.

NOTE: Vær opmærksom på, at adgangskoden skal indeholde bogstaverne a-å, minimum ét tal, minimum ét specialtegn, som f.eks. !, # eller %, og være minimum 6 karakter langt.

4. Din bruger er nu aktiveret. Du kan logge ind ved at trykke på Tilbage til login.